Κερδίστε Χρήματα μέσω Ίντερνετ αφήνοντας απλά τον Υπολογιστή Ανοιχτό!Αυτοματοποιήστε τα κέρδη σας, Αφήστε τον υπολογιστή να κάνει τη δουλειά για σας. Κερδίστε χρήματα μέσω ίντερνετ χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις και χωρίς επένδυση!

Σε αυτό το άρθρο θα σας δείξω ορισμένες υπηρεσίες που υπάρχουν στο ίντερνετ οι οποίες πληρώνουν τους χρήστες τους για να αφήνουν ένα μικρο πρόγραμμα να τρέχει στον υπολογιστή τους την ώρα που σερφάρουν στο ίντερνετ.

Αυτός ο τρόπος για έξτρα κέρδη μέσω ίντερνετ είναι αρκετά δημοφιλής τελευταία και αρκετες εταιρίες έχουν εμφανιστεί. Παρακάτω παραθέτω τις πιο δημοφιλείς και αξιόπιστες εταιρίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και που σίγουρα πληρώνουν.

1. Slicify
Η καλύτερη υπηρεσία στο είδος της. Αξιόπιστη και πληρώνει άμεσα.

Δοκιμάστε δωρεάν την υπηρεσία ΕΔΩ 


2. Eobot

Η καλυτερη επιλογη για όσους θέλουν να κάνουν cryptocurency mining (bitcoin, litecoin etc)

Δοκιμάστε δωρεάν την υπηρεσία ΕΔΩ 


3. Digital Generation

http://bit.ly/15q7LoE

Κερδίζετε χρήματα για όσο διάστημα ο υπολογιστής σας είναι συνδεμένος στο ίντερνετ. Τον πρώτο μήνα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την δοκιμαστική έκδοση και να κερδίσετε τα πρώτα σας δολάρια, μετά από αυτό θα χρειαστεί να αγοράσει την άδεια ενός έτους για $50 ανά thread.
Το μέγεθος της πληρωμής σας θα είναι ανάλογο με το χρόνο που εκτελείται η εφαρμογή στον υπολογιστή σας κατά τη διάρκεια του προηγούμενου μήνα . Στην περίπτωση αυτή, όσα περισσότερα thread(νήμα) εκτελούνται τόσα περισσότερα θα είναι και τα κέρδη σας.
  • Το ελάχιστο είναι $1 ανά ημέρα ($30 ανά μήνα) για ένα thread που εκτελείται (μέχρι και $100 ανά ημέρα για 100 threads) .
  • Επίσης, μπορείτε να φέρετε και τους φίλους σας στην υπηρεσία και να κερδίζετε 20% των κερδών τους και 10% από τους φίλους των φίλων σας.
  • Για να ενισχύσετε τα κέρδη σας μπορείτε να μετατρέψετε το λογαριασμό σας σε "founder status" και να κερδίσετε από τις μετοχές. Όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα αγόρασα 3 μετοχές για $10 η κάθε μία και τώρα μπορώ να τις πουλήσω για πάνω από $30 την κάθε μία . Η τιμή αυξάνεται καθημερινά όσο η υπηρεσία τα πάει καλά και γίνεται δημοφιλής. Γιαυτό προτείνω να το σκεφτείτε να μεταβείτε σε κατάσταση ιδρυτή (founder status).

Σημαντικό: Για να μπορέσετε να κερδίσετε χρήματα χρειάζεται πρώτα από όλα να ενεργοποιήσετε/επιβεβαιώσετε τον λογαριασμό σας(account verification). Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να πάρετε και το αρχικό "δοκιμαστικό νήμα" (trial thread)

Δοκιμάστε δωρεάν την υπηρεσία ΕΔΩ 


4. CoinBeez 


Σχετικά καινούρια υπηρεσία. Οπότε στην αρχη μπορεί να αντιμετωπίσετε ορισμένα προβληματάκια. Αξίζει όμως να το δοκιμάσετε καθως όπως είπαμε αυτες οι υπηρεσίες είναι δωρεάν. Περισσότερες πληροφορίες συντομα...

Δοκιμάστε δωρεάν την υπηρεσία ΕΔΩ 
Next Post Previous Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top