Νέα Τεράστια Λίστα με Δωρεάν browser games για Όλα τα Γούστα!

Browser games που παίζονται δωρεάν στο Ίντερνετ και είναι πλήρως μεταφρασμένα στα ελληνικά.  


ΟΔΗΓΙΕΣ: Για να παίξετε browser games χρειάζεστε απλά μια σύνδεση με το Internet κι έναν περιηγητή ή φυλλομετρητή (web browser) όπως Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome κλπ. Στην συνέχεια κάνετε μια δωρεάν εγγραφή στο παιχνίδι που διαλέξατε και μπορείτε να ξεκινήσετε να παίζετε αμέσως χωρίς κατέβασμα αρχείων.

The Settlers
Το The Settlers είναι ένα από τα νεότερα παιχνίδια φυλλομετρητή στην κατηγορία του το οποίο έχει εξεπλήξει τους χρήστες του! Φτιάξτε την αυτοκρατορία σας και πολεμήστε με ό,τι έχετε για να την κρατήσετε! Πατήστε εδώ!!!

GoalUnited


To GoalUnited είναι ένα από τα καλύτερα ποδοσφαιρικά sport manager παιχνίδια παγκοσμίως! Γίνε ο μάνατζερ της ομάδας σου, διαχειρίσου τις αγώνες & μεταγραφές και συναγωνίσου με manager απ'όλο τον κόσμο! Πατήστε εδώ!!!

Grepolis

Το Grepolis είναι το μεγαλύτερο Browser game που διεξάγεται στην Αρχαιότητα! Χτίσε και συ τώρα μεγαλοπρεπείς πόλεις, δημιούργησε ισχυρές συμμαχίες, εκμεταλλεύσου τη δύναμη των θεών και κατέκτησε τον κόσμο! Πατήστε εδώ!!!

Travian

Το TRAVIAN είναι ένα δημοφιλές διαδικτυακό παιχνίδι. Στο TRAVIAN σαν παίκτης, θα κτίσεις την δική σου αυτοκρατορία, θα φτιάξεις έναν ισχυρό στρατό και θα πολεμήσεις με τους συμμάχους σου για την κατάκτηση του server. Πατήστε εδώ!!!

Nemexia 

Το Nemexia είναι το πιο συναρπαστικό δωρεάν διαδικτυακό παιχνίδι στρατηγικής. Δημιουργήστε ισχυρές συμμαχίες, αποικίστε νέους πλανήτες και εξερευνήστε τις τελευταίες τεχνολογίες ώστε να τελειοποιήσετε την διαστημική αρμάδα σας! Πατήστε εδώ!!!

Drakensang

Το Drakensang Online είναι το πρώτο online παιχνίδι του δημοφιλούς έπους του Drakensang. Γίνε ένας ήρωας και προστάτεψε την ανθρωπότητα από τους κινδύνους του κόσμου του Άντερ.Γίνε μάγος ή πολεμιστής, απόκτησε διαφορετικές ικανότητες και παίξε μαζί ή εναντίον χιλιάδων παικτών! Πατήστε εδώ!!!

Goodgame Empire
Το Goodgame Empire GR είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι στρατηγικής όπου οι παίκτες μπορούν να φτιάξουν το δικό τους κάστρο, να δημιουργήσουν ισχυρό στρατό και να πολεμήσουν σε επικές μάχες παικτών έναντι παικτών σε ένα δυναμικό παγκόσμιο χάρτη.  Πατήστε εδώ!!!

Darkorbit

ΚΟΣΜΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ DARKORBIT
Επιθέσεις στο σύμπαν! Απομακρυσμένοι γαλαξίες γεμάτοι κινδύνους σε περιμένουν εδώ. Καθόρισε την έκβαση των μαχών στο DarkOrbit: Γίνε ένας τολμηρός αστροναύτης και αγωνίσου με την εταιρία σου! Το DarkOrbit είναι το απόλυτο παιχνίδι ανάμεσα στα διαστημικά games: Εκατομμύρια παίκτες αλωνίζουν τους γαλαξίες, αναζητώντας συνεχώς πρώτες ύλες, οπλισμένοι για κάθε μάχη. Κάνε εγγραφή δωρεάν τώρα! Πατήστε εδώ!!!

Battlestar Galactica Online

Η μάχη μεταξύ του ανθρώπου και των μηχανών έχει ξεκινήσει! Ξεκινάτε το παιχνίδι διαλέγοντας την πλευρά είτε των ανθρώπων είτε των Συλώνων και ξεκινάτε την εξερεύνηση του διαστήματος.Galactica Πατήστε εδώ!!!παιχνίδια ρόλου browsers, ονλαιν παιχνίδια, δωρεάν παιχνίδια, παιχνίδια στρατηγικής,  ελληνικά παιχνίδια, Browser Games, free games, fun, games, Hobbies, Internet, Multiplayer Games, Sites, Sports,Earn gold, κερδίστε χρήματα παίζοντας παιχνίδια
Next Post Previous Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top